iingetnaamn

take me as I am.

Publicerad 2011-05-29 17:06:28 i onödigt skitprat,

cT0tbC on Make A Gif, Animated GifscT0tbC on Make A Gif, Animated Gifs

sämst uppdatering men jag orkar inte blogga, plus jag har inte ett piss att blogga om. kanske kommer upp något inlägg ibland, får se hur det bli. helgen har tillbringats med Robin & vi har haft det bäst. har inte gjort något speciellt, bara tat det lugnt hemma. har hunnit med att se två filmer, och bara myst. saknar dig massor, Robin jag mår apdåligt och har haft ont i magen hela helgen. det har jag sooklart fortfarande, mår illa, har huvudvärk & fryser lite granna. så man kan inte säga att jag mår sådär jättebra just nu. när det nya designen kommer upp så kanske jag bli mer social, inte vet jag. annars så hörs vi när vi hörs!

© iingetnaamn

jag är ingen bra 'kock' ..

Publicerad 2011-05-26 13:27:47 i onödigt skitprat,igår när jag va med mamma å handla så hitta jag en rolig påse i frysdisken. vi kan kalla den smootie-påse.
nyss så testade jag att göra en egen smootie med bären som fanns i påsen. det stod att man skulle ha i juice, men jag tog glass istället. & vafan ska man säga om resultatet? det smakar konstigt och är riktigt kallt.
lyckat hanna, lyckat ..

© iingetnaamn

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela